Velux dakramen

Wilt u de zolder die u normaal gesproken voor opslag gebruikt, omtoveren tot een slaapkamer of werkruimte? Misschien heeft u al een dakkapel aan de ene zijde van uw woning, maar wilt u nog meer lichtinval op zolder? Of bent u op zoek naar een goed alternatief voor de relatief dure investeringskosten van een dakkapel?

Dan is een Velux dakraam voor u de ideale oplossing!

U kunt kiezen voor één groot dakraam of voor meerdere kleinere dakramen. Vindt u het lastig om te bepalen wat voor uw zolder de juiste keuze is? Neemt u dan direct contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Direct contact opnemen

Velux dakraam kopen

  • Hogere verkoopwaarde van uw huis
    Het plaatsen van een Velux dakraam zorgt ervoor dat uw huis in waarde stijgt om de simpele reden dat een huis mét dakraam aantrekkelijker is voor potentiële kopers dan een huis zonder dakraam. Dat is een prettig idee!
  • Luxe uitstraling
    Uw woning ziet er niet alleen aan de buitenkant aantrekkelijker uit. Een Velux dakraam geeft het interieur van uw zolderkamer absoluut een luxere look. Plaats uw bureau direct onder het dakraam en u heeft ook nog eens een heerlijk uitzicht op de prachtige Hollandse luchten.
  • Goede ventilatie van uw zolder
    Alle Velux dakramen leveren wij met slimme ventilatieroosters. Zo kunt u uw zolderkamer altijd voorzien van frisse lucht, ook als het buiten regent. Bovendien voorkomt u schimmels. Dit zorgt voor een prettige, leefbare ruimte

Direct een offerte opvragen

Raambekleding en zonnewering voor uw Velux dakraam

Wij denken graag mee met onze klanten. U kunt bij ons daarom ook terecht voor het bestellen van uw raambekleding. Op maat gemaakt en in het design en de kleur die u wenst!

Ook voor zonnewering die aan de buitenzijde wordt gemonteerd, zit u bij RM Bouwcare goed!

Binnen ons uitgebreide netwerk werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers uit de omgeving van Hoeksche Waard. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt tijdens de renovatie van uw woning!

Lees meer over raambekleding en zonnewering

Bekijk of schrijf een review

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.