Kunststof kozijnen

Heeft u geen zin meer om elke 7 jaar de ladder op te klimmen voor het hoognodige schilderwerk? Wilt u af van de hoge, terugkerende onderhoudskosten voor uw woning? En overweegt u nu om kunststof kozijnen te laten plaatsen?

Een slimme keuze! Deze investering levert u namelijk voor de korte en lange termijn vele voordelen op.

Direct een vrijblijvende offerte opvragen

Kunststof kozijnen

Voordelen van een kunststof kozijn

 • Onderhoudsarm
  Een kunststof venster is kleurvast en hoeft niet geschilderd te worden. Ze zijn bovendien weersbestendig. Het enige dat u hoeft te doen is uw raamkozijnen af en toe afnemen met een natte doek. U heeft er dus nauwelijks omkijken naar!
 • Zeer isolerend
  Dat betekent dat u flink bespaart op uw stookkosten! Ze zijn namelijk hol van binnen en met schotjes opgedeeld in kamertjes, dit werkt zeer isolerend. Wij leveren de vensters bovendien standaard met HR++ ramen; dat betekent een nóg hoger rendement voor u.
 • Veilig
  Uw woning wordt beter beschermd met kunststof kozijnen. Ze zijn namelijk zeer lastig te ontgrendelen. Onze profielen voldoen bovendien aan de normen en eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 • Design
  Jaren geleden werd het design als nadeel gezien, maar tegenwoordig is er veel mogelijk! U kiest bijvoorbeeld zelf de kleur. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen met een hout-look? Ook dit is mogelijk. Wij werken veel met keralit, dit materiaal is niet te onderscheiden van echt hout.
 • Functioneel
  Bij alle kozijnen die wij plaatsen heeft u de keuze uit een vast raam, een draai/kiep-model of een combinatie van beide.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte aanvragen

Bekijk of schrijf een review

Super vakmannen

Rated 5 out of 5
22 oktober 2020
Kees

Raambekleding en zonnewering voor uw kunststof kozijnen

Wij denken graag mee met onze klanten. U kunt bij ons daarom ook terecht voor het bestellen van uw raambekleding. Op maat gemaakt en in het design en de kleur die u wenst!

Ook voor zonnewering die aan de buitenzijde wordt gemonteerd, zit u bij RM Bouwcare goed.

Binnen ons uitgebreide netwerk werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers uit de omgeving van Hoeksche Waard. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt tijdens de renovatie van uw woning!

Lees meer over raambekleding en zonnewering