Kunststof kozijnen

Heeft u geen zin meer om elke 7 jaar de ladder op te klimmen voor het hoognodige schilderwerk? Wilt u af van de hoge, terugkerende onderhoudskosten voor uw woning? En overweegt u nu om kunststof kozijnen te laten plaatsen?

Een slimme keuze! Deze investering levert u namelijk voor de korte en lange termijn vele voordelen op.

Direct een vrijblijvende offerte opvragen

Kunststof kozijnen

Voordelen van een kunststof kozijn

 • Onderhoudsarm
  Een kunststof venster is kleurvast en hoeft niet geschilderd te worden. Ze zijn bovendien weersbestendig. Het enige dat u hoeft te doen is uw raamkozijnen af en toe afnemen met een natte doek. U heeft er dus nauwelijks omkijken naar!
 • Zeer isolerend
  Dat betekent dat u flink bespaart op uw stookkosten! Ze zijn namelijk hol van binnen en met schotjes opgedeeld in kamertjes, dit werkt zeer isolerend. Wij leveren de vensters bovendien standaard met HR++ ramen; dat betekent een nóg hoger rendement voor u.
 • Veilig
  Uw woning wordt beter beschermd met kunststof kozijnen. Ze zijn namelijk zeer lastig te ontgrendelen. Onze profielen voldoen bovendien aan de normen en eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 • Design
  Jaren geleden werd het design als nadeel gezien, maar tegenwoordig is er veel mogelijk! U kiest bijvoorbeeld zelf de kleur. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen met een hout-look? Ook dit is mogelijk. Wij werken veel met keralit, dit materiaal is niet te onderscheiden van echt hout.
 • Functioneel
  Bij alle kozijnen die wij plaatsen heeft u de keuze uit een vast raam, een draai/kiep-model of een combinatie van beide.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte aanvragen

Bekijk of schrijf een review

Super vakmannen

Rated 5,0 out of 5
22 oktober 2020

Kees

Raambekleding en zonnewering voor uw kunststof kozijnen

Wij denken graag mee met onze klanten. U kunt bij ons daarom ook terecht voor het bestellen van uw raambekleding. Op maat gemaakt en in het design en de kleur die u wenst!

Ook voor zonnewering die aan de buitenzijde wordt gemonteerd, zit u bij RM Bouwcare goed.

Binnen ons uitgebreide netwerk werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers uit de omgeving van Hoeksche Waard. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt tijdens de renovatie van uw woning!

Lees meer over raambekleding en zonnewering