RM Bouwcare l Bouwbedrijf

De gezichten achter RM Bouwcare: Robert van der Pluijm en Mathijs Lokker

Wij zijn Robert en Mathijs, oprichters en eigenaren van RM Bouwcare. Ruim zeven jaar geleden leerden we elkaar kennen via onze vrouwen. Er was al snel een klik door onze gemeenschappelijke hobby: koikarpers. Toen Robert bij een bouwbedrijf werkte en er personeel werd gezocht, heeft hij Mathijs benaderd. We bleken het ook op werkvlak goed met elkaar te kunnen vinden. Zo goed zelfs, dat we plannen maakten om samen een bedrijf te starten. Vaak zeiden we tijdens het werk tegen elkaar: “Dat kan anders!” Het is niet bij woorden en plannen gebleven: in mei 2019 was RM Bouwcare een feit.

Bouwcare staat voor de aandacht die wij hebben voor ons werk: we nemen ruim de tijd voor een project en gaan pas weg als de klant 100% tevreden is. We werken allebei graag met onze handen, dat is altijd al zo geweest. Het klinkt cliché, maar wij hebben écht van onze hobby ons beroep gemaakt. En daar plukt u als klant de vruchten van!

Samen bijna een halve eeuw aan ervaring
Robert werkte jarenlang in de metaalsector en is vandaaruit in de bouw terechtgekomen. Mathijs is al ruim 30 jaar werkzaam in de bouwsector en heeft ook een brede kennis op het gebied van elektra en loodgieterswerk.

We vullen elkaar goed aan en samen hebben we bijna een halve eeuw aan ervaring in de bouw! Als we tijdens het plaatsen van een dakkapel een rotte leiding tegenkomen, lossen wij dit direct op en hoeft er geen loodgieter te komen. Dat scheelt u veel tijd en geld!

Duurzame oplossingen op maat gemaakt
Alles wat wij plaatsen is op maat leverbaar. De dakkapellen bouwen wij ter plaatse traditioneel op maat. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij vinden het bovendien belangrijk dat u ook op de lange termijn tevreden bent. Daarom werken wij alleen met duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Als u kiest voor RM Bouwcare, dan kiest u voor een betrouwbare partner, maatwerk en duurzame oplossingen voor het verbouwen uw woning!

Spreekt dit u aan, wilt u een offerte ontvangen of heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen!

Geweldige vakmannen super afgewerkt en opgeleverd .Heel blij met onze twee dakkapellen.

Rated 5,0 out of 5
6 november 2021

Gerrit Jonker

Uit de kunst (stofkozijnen)

Rated 5,0 out of 5
6 november 2021

Fam. R. Janssen

Deze mannen leveren goed werk, komen de afspraken keurig na. Een heel tevreden klant hier.

Rated 5,0 out of 5
2 oktober 2020

Maud