Raambekleding

RM Bouwcare staat niet alleen voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijk advies, maar ook voor service. Wij denken met onze klanten mee en bieden u daarom graag een totaalpakket: u kunt via ons ook uw raambekleding en zonnewering bestellen. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor de renovatie van uw woning.

Wij werken samen met betrouwbare leveranciers uit de omgeving van Hoeksche Waard. Zij maken alle soorten raambekleding  – voor binnen én voor buiten – voor u op maat. Uiteraard in uw favoriete kleur.

Direct een offerte aanvragen

Buiten

Screens zonnewering

Een zonnescreen houdt de warmte van de zon buiten uw woning. Ze zijn weerbestendig en zorgen er ook voor dat uw ramen schoner blijven. Screens laten bovendien wél licht door.

Rolluiken

Het rolluik is terug van weggeweest. Ze houden niet alleen de warmte buiten, maar ook inbrekers. Bovendien heeft u minder last van het buitengeluid én zorgt het voor perfecte verduistering.

Binnen

Lamellen

Lamellen zijn nog steeds populair en dat is niet voor niets. Ze zijn relatief goedkoop, u bepaalt zelf hoeveel licht er binnenkomt en ze zijn makkelijk schoon te maken.

Rolgordijnen

Verduisterende of lichtdoorlatende stof: met rolgordijnen is de keus aan u. U creëert met rolgordijnen direct meer privacy in huis en bovendien hebben ze een isolerende werking.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. Ze zijn gemakkelijk te monteren en hebben de beste warmtewerende eigenschappen van alle binnenzonwering.

Vouwgordijnen

Met een vouwgordijn bepaalt u zelf eenvoudig welk gedeelte van het raam u afdekt door het verstellen van de hoogte. Ze geven de ruimte een mooie, landelijke sfeer.

Plissé hordeuren en insectenhorren

Met een plissé hordeur of een insectenhor houdt u niet alleen het ongedierte, maar ook de pollen buiten. Ideaal als u last heeft van hooikorst. Ze zijn bovendien zeer gemakkelijk te bedienen.

Wilt u na het plaatsen van uw nieuwe kunststof kozijnen, deuren, dakkapel of dakraam direct de zonnewering en raambekleding goed laten verzorgen?

Direct een offerte aanvragen

Bekijk of schrijf een review

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.