Dakkapellen

Heeft u een grote zolderkamer, maar wordt deze door de schuine daken niet optimaal benut? Is er gezinsuitbreiding op komst en wilt u de zolderkamer omtoveren tot een volwaardige slaapkamer? Droomt u van een werkkamer op zolder met een optimale lichtinval?

RM Bouwcare laat uw woonwensen graag in vervulling gaan door het plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel!

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel geeft meer ruimte en licht op uw zolder?
Dan is het plaatsen van een dakkapel zeker de moeite waard.

Dakkapel

Waarom een dakkapel laten plaatsen

Misschien weet u niet zeker of een dakkapel de juiste oplossing is? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Daarom hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet.

  • De waarde van uw huis stijgt
    Een huis mét dakkapel is meer waard dat hetzelfde huis zonder dakkapel. Het maakt van een gewoon huis een echte eyecatcher voor potentiële kopers. Dat biedt perspectief voor de toekomst!
  • Groter gebruikersoppervlakte
    De loopruimte op zolder wordt vergroot omdat je het dak verhoogt. Je hebt dan ook meteen het gevoel dat je er een zee van ruimte bij hebt gekregen. U ervaart direct meer woongenot!
  • Optimale lichtinval
    Een dakkapel creëert meer licht op uw zolderkamer waardoor deze groter en comfortabel lijkt. Er ontstaat een prettige, leefbare werk- of slaapkamer met ook nog eens fantastisch uitzicht!

Bent u overtuigd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Kunststof dakkapel op maat gemaakt

Als u kiest voor een dakkapel van Bouwcare, dan kiest u voor een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor het verbouwen van uw zolder. Wij werken namelijk met kunststof van de allerbeste kwaliteit. Bovendien bouwen wij alle dakkapellen ter plaatse traditioneel voor u op maat, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Uiteraard werken wij ook de binnenkant netjes af.

We schrikken niet van onverwachte zaken als een leiding die in de weg zit of van elektriciteitskabels die omgelegd moeten worden. Hier hoeft geen loodgieter of elektricien aan te pas te komen, wij verhelpen dit direct. Uiteraard in overleg met u. Dat scheelt u veel tijd en geld!

Ik wil een vrijblijvende offerte

Bekijk of schrijf een review

Denken goed mee. Goed bereikbaar. Heel blij met het dakkapel en de ruimte die het oplevert.

Rated 5,0 out of 5
7 februari 2021

Mirjan

Raambekleding en zonnewering voor uw dakkapel

Wij denken graag mee met onze klanten. U kunt bij ons daarom ook terecht voor het bestellen van uw raambekleding. Op maat gemaakt en in het design en de kleur die u wenst!

Ook voor zonnewering die aan de buitenzijde wordt gemonteerd, zit u bij RM Bouwcare goed. Alle dakkapellen kunnen wij bovendien leveren met geïntegreerde rolluiken.

Binnen ons uitgebreide netwerk werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers uit de omgeving van Hoeksche Waard. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt tijdens de renovatie van uw woning!

Lees meer over raambekleding en zonnewering