Kunststof gevelbekleding

Heeft u gevelbekleding van hout en bent u op zoek naar een onderhoudsvrije oplossing? Wilt u uw kale gevel beter beschermen? Of bent u op zoek naar een manier om uw woning een stijlvollere uitstraling geven?

Kunststof gevelbekleding is het antwoord!

RM Bouwcare uit Hoeksche Waard is specialist in keralit gevelbekleding. Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing voor uw gevel en maken bovendien alles zelf op maat, in de kleur die u wenst!

Kunststof gevelbekleding zorgt voor een stijlvolle en een aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijf en draagt bij aan het leef comfort.

Direct een offerte aanvragen

Gevelbekleding

Waarom is kunststof gevelbekleding een goed idee?

Wist u dat gevelbekleding veel meer voordelen heeft dan alleen de stijlvollere look? Wij hebben ze voor u op een rij gezet.

 • Bescherming van uw gevel
  Gevels worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. De extra laag beschermt uw originele gevel tegen weer en wind én tegen schadelijke stoffen als uitlaatgassen. Dit betekent dat u minder kans heeft op scheuren en aanslag en dat het niet per se nodig is om uw gevel te impregneren.
 • Kleurvast
  Het maakt niet uit of u kiest voor een warme houttint, een trendy kleur of een robuust steendesign: de kleur van uw gevelbekleding blijf gegarandeerd mooi, jaar in jaar uit! U geeft dus voor de lange termijn prachtige kleur aan uw gevel.
 • Isolerende werking
  Gevelbekleding heeft een zeer isolerende werking. Dit betekent dat de warmte in uw woning beter wordt vastgehouden. Zo bespaart u dus flink op de stookkosten! En in de zomer blijft het juist koeler en aangenamer in huis.
 • Onderhoudsarm
  Als u kiest voor kunststof gevelbekleding, behoort schilderen tot de verleden tijd. Dat bespaart u op de langere termijn een hoop tijd en geld. U verdient de investering die u doet voor kunststof gevelbekleding dus gegarandeerd terug.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Neemt u vandaag nog contact met ons op.

Direct contact opnemenKeralit gevelbekleding

De looks van hout en de voordelen van kunststof, dat is keralit. Als u kiest voor gevelbekleding van keralit, dan kiest u voor gerecycled kunststof met een prachtige houtnerf die niet van echt te onderscheiden is. Keralit is het neusje van de zalm onder het kunststof: het is van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam.

Wilt u meer weten over gevelbekleding van keralit, heeft u andere vragen of wilt u een offerte? Neemt u vandaag nog contact met ons op.

Direct contact opnemenBekijk of schrijf een review

Prima afgewerkt en opgeleverd

Rated 4,0 out of 5
7 mei 2021

Cora