Schuifpuien

Heeft u een prachtige tuin, maar komt deze met de huidige indeling van uw ramen en deuren onvoldoende tot zijn recht? En bent u op zoek naar een mooie én duurzame oplossing? Heeft u daarbij behoefte aan persoonlijk advies?

RM Bouwcare levert met veel plezier een schuifpui voor u op maat. Samen bekijken we welke afmeting en variant het beste past bij uw woning. Wij gebruiken bovendien de beste kwaliteit kunststof, natuurlijk in de kleur die u wenst.

Een schuifpui zorgt voor een luxe uitstraling van uw woning en u ervaart direct meer woongenot.

Schuifpuien geven meer licht en onbeperkt zicht naar buiten? Dat kan met een schuifpui.
Een andere mooie bijkomstigheid is dat uw woning een stuk groter lijkt.

Direct een offerte aanvragen

Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Als u optimaal wilt genieten van uw tuin, zónder terugkerend schilderwerk, dan is een kunststof schuifpui de juiste keuze voor u. Met een schuifpui heeft u vanuit huis niet alleen beter zicht op uw tuin, ook de overgang van uw woonkamer naar uw tuin is mooier. Zeker als u de hele pui op een zomerse dag openschuift!

Een schuifpui kent nog veel meer extra voordelen:

  • Meer lichtinval in uw woning

Het valt u met een schuifpui direct op dat uw woning een stuk lichter is. Dat betekent ook dat u minder snel de binnenverlichting aandoet of de verwarming aanzet; het zonlicht brengt naast licht veel warmte in huis. Op de langere termijn bespaart u dus geld uit.

  • U woning lijkt groter
    De gevel valt als het ware weg, waardoor de woonkamer ineens een stuk groter aanvoelt dan deze in werkelijkheid is. Het lijkt daardoor net of uw woning er veel vierkante meters bijkrijgt, zónder dat u hier tuin voor inlevert.
  • De waarde van uw woning stijgt
    Het plaatsen van een schuifpui zorgt ervoor dat uw huis er vanbinnen én vanbuiten fraaier uitziet. U voegt dus direct meer verkoopwaarde toe aan uw woning. En die hogere waarde staat in schril contrast met de relatief lage investering die u hiervoor moet doen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een offerte opvragen? Neemt u vandaag nog contact met ons op.

Direct contact opnemen

Bekijk of schrijf een review

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plissédeuren voor uw schuifpui

Wij denken graag mee met onze klanten. U kunt bij ons daarom ook terecht voor het bestellen van uw plissédeuren. Op maat gemaakt en in het design en de kleur die u wenst!

Binnen ons uitgebreide netwerk werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers uit de omgeving van Hoeksche Waard. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt tijdens de renovatie van uw woning!

Lees meer over raambekleding en zonnewering